Un nou concept de magazin lansat de MAGNOR: focus pe eficiență, interacțiune personalizată și sustenabilitate

Compania MAGNOR, activă de peste 16 ani în domeniul comercializării bijuteriilor noi din aur și cu diamante, electronicelor și produselor de lux pre-owned, demarează un proces de transformare a rețelei sale de magazine, într-un efort de consolidare strategică a poziției de lider, ce continuă rebrandingul început în 2024.

Cu un portofoliu de 25 de locații în centre comerciale din București și în principalele orașe din țară, compania cu acționariat integral românesc își propune să alinieze experiența din offline cu tendințele actuale din retail, mizând pe un format de magazin ce pune accentul pe interacțiune personalizată, spații optimizate și integrarea tehnologiei.

„Transformarea rețelei reprezintă o investiție în calitatea interacțiunii cu clienții, dar și în eficiența operațională. Noul concept este construit pentru a sprijini o experiență centrată pe client și reflectă direcția strategică a brandului pentru perioada următoare”, a declarat Cosmin Popovici, CEO MAGNOR.

Modernizarea spațiilor include un design minimalist, cu materiale premium și iluminare direcționată, gândită să valorifice vizual produsele. Reorganizarea arhitecturală are ca obiectiv atât creșterea confortului clientului, cât și optimizarea fluxurilor interne de operare.

„Identitatea vizuală reprezintă o evoluție firească a brandului MAGNOR, reflectând direcția sa strategică printr-un design modern și bine definit. Paleta cromatică distinctă și elementele arhitecturale atent integrate sunt concepute pentru a oferi o experiență unitară, aliniată cu valorile brandului. Ne-am propus ca interacțiunea din magazin să fie o reflecție autentică a promisiunii MAGNOR, oferind clienților o experiență care îmbină calitatea, inovația și atenția la detalii.” precizat Andreea Ferenczi, Marketing Manager.

Dincolo de componenta estetică, noul format de magazin integrează și elemente de sustenabilitate operațională. Sistemele de iluminat sunt optimizate pentru un consum redus de energie, iar procesele operative precum schimbul valutar sau serviciile de creditare pe termen scurt (tip amanet) sunt digitalizate prin semnătură electronică, disponibilă direct pe tabletă.

„Retailul evoluează, iar consumatorii caută tot mai des experiențe fluide și sigure, în spații care să reflecte încredere și transparență. Noua identitate a magazinelor MAGNOR este construită exact pe aceste premise”, a adăugat Valentin Petcu, Director de Operațiuni.

Compania și-a propus implementarea treptată a noului concept în toate locațiile din rețea. Inițiativa face parte dintr-un plan mai amplu de consolidare a poziției de lider a MAGNOR pe segmentele de retail și servicii financiare alternative.

Lider al industriei de profil cu experiență de peste 16 ani, MAGNOR – marcă înregistrată la nivel intenațional – deține cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru bijuterii, produse de lux pre-owned, electronice și metale prețioase. Totodată, holdingul oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet și operațiuni de schimb valutar. Cel mai dinamic și modern jucător în domeniu, lider de reputație, MAGNOR operează 25 de magazine în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Craiova, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti.

Pe piața de profil, MAGNOR se diferențiază prin profesionalism, cel mai diversificat portofoliu de produse și servicii, stabilitate și structura de guvernanță corporativă. În raport cu clienții este o soluţie de încredere pentru obţinerea unui împrumut rapid, răspunzând necesității populației de a găsi o alternativă dinamică, simplă și avantajoasă de creditare. Cu o echipă dedicată și dinamică de profesioniști, compania s-a remarcat de-a lungul istoriei sale printr-o relație transparentă cu piața, reziliență și rezultate aflate an de an pe un trend ascendent.

Compania a investit masiv în digitalizare, urmărind astfel să ofere clienților o experiență cât mai confortabilă și plăcută în magazinele sale, adaptată erei informaționale. Totodată, prioritizarea investițiilor în tehnologie reflectă viziunea de dezvoltare durabilă și sustenabilă a holdingului.

  • Alte articole:

    Tranzacțiile transfrontaliere de ecommerce în CEE au crescut cu 15% în 2024, la 24 de miliarde de euro

    Tranzacțiile de comerț electronic transfrontalier din Europa Centrală și de Est (CEE) au crescut cu 15% în 2024, atingând 24 de miliarde de euro, potrivit CEE Ecommerce Survey realizat de…

    Citeste articolul
    Cererea de închiriere pentru spații de birouri, susținută de oferta redusă și de tendința de revenire la birou

    Piața de birouri din București se află într-un proces de transformare semnificativă după un deceniu de dezvoltare intensă. Oferta de spații noi a atins minime istorice, în timp ce în…

    Citeste articolul

    Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

    Adevărata tragedie nu e dezastrul, ci lipsa pregătirii: PAID atrage atenția asupra impactului dezastrelor naturale

    Adevărata tragedie nu e dezastrul, ci lipsa pregătirii: PAID atrage atenția asupra impactului dezastrelor naturale

    Creștere de 27% în 2024 pentru GourmetGIFT, lansarea colecției de Paște 2025 și noi acțiuni de marketing

    Creștere de 27% în 2024 pentru GourmetGIFT, lansarea colecției de Paște 2025 și noi acțiuni de marketing

    Brandocracy, platforma de consultanță strategică în branding și marketing – avans anul de 15% în ultimii 3 ani

    Brandocracy, platforma de consultanță strategică în branding și marketing – avans anul de 15% în ultimii 3 ani

    Maşina Germană a Anului și alte distincții de top: BMW a început 2025 cu numeroase premii internaționale

    Maşina Germană a Anului și alte distincții de top: BMW a început 2025 cu numeroase premii internaționale