Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool are un prim ambasador global al brandului: Charles Leclerc, pilot F1 al echipei Scuderia Ferrari HP

Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool, brandul de bere italian super-premium din portofoliul Ursus Breweries, parte din Asahi Europe & International, a anunțat astăzi un parteneriat multianual cu Charles Leclerc, un icon mondial al sporturilor cu motor și de lifestyle. În calitate de ambasador global, primul pentru brandul Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool, Charles Leclerc va fi imaginea noii campanii „De la 0.0% la 100%”, care sărbătorește gustul distinctiv al berii super-premium și etosul brandului „trăiește fiecare moment”.

Paolo Lanzarotti, Chief Executive Officer Asahi Europe & International a declarat: „Suntem incredibil de mândri să lansăm astăzi noul nostru parteneriat global cu Charles Leclerc. În calitate de pilot îndrăgit al echipei Scuderia Ferrari HP și un simbol cultural al unui stil de viață relaxat, Charles este partenerul ideal pentru Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool și suntem încântați să îi urăm bun venit în familia brandului nostru.”

Campania „De la 0.0% la 100%”, cu Charles Leclerc, va explora stilul de viață italian, un stil împărtășit la nivel global și care este sinonim cu ideea de a trăi fiecare moment cu entuziasm și pasiune, așa cum o fac italienii.

Elementul central al campaniei constă într-o serie de episoade, filmate la Lacul Como din Italia, care urmează să fie lansate în această vară. Aceasta va fi amplificată prin activități și experiențe inedite pentru fanii și iubitorii de bere din întreaga lume.

Parteneriatul va explora acele momente speciale care îmbogățesc viața, fiind un tribut adus micilor experiențe de zi cu zi, trăite de Charles Leclerc care evidențiază farmecul stilului de viață italian „Dolce Vita”, redefinit într-un mod nou, pentru o nouă generație.

Pentru a lansa serialul și a anunța parteneriatul, Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool a prezentat astăzi un material video care îl prezintă pe Charles Leclerc ca noua imagine a brandului. Videoclipul reconstituie faimoasa săritură în apă a pilotului, „Hallelujah”, care a devenit un simbol al victoriei sale și al câștigării Marelui Premiu al Principatului Monaco din 2024. De data aceasta săritura reprezintă o ocazie de a sărbători cu un Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool rece, savurat în locul preferat de relaxare al lui Charles, Lacul Como din Italia.

Pentru Charles Leclerc, fiecare moment petrecut pe circuit este de la 0 la 300KM/h. Însă, în afara acestuia, când își dorește să își reîncarce forțele, adoptă un stil de viață de la 0.0% la 100%. Secretul pentru a trăi acest stil a fost dezvăluit printr-o listă personalizată de recomandări, scrisă chiar de el.

Lista include cele mai bune sfaturi și recomandări pentru a ajuta consumatorii să trăiasca fiecare moment la maximum și să simtă pasiunea italiană, indiferent de locul în care aceștia se află. Este o celebrare a bucuriei din viața de zi cu zi și a experiențelor de neratat pe care Charles le recomandă în România, Italia, Regatul Unit, Irlanda, SUA, Canada, Singapore și Germania. Lista va fi dezvăluită pe parcursul verii prin intermediul paginilor de Instagram @peroninastroazzurro și @peroniromania.

Charles Leclerc a declarat: „Parteneriatul meu cu Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool este ceva de care sunt foarte mândru. Este un brand pe care îl iubesc, iar motto-ul său, „Trăiește fiecare moment”, este cu adevărat relevant pentru modul în care abordez viața atât pe pistă, cât și în afara ei. Ca pilot Ferrari și monegasc, Italia ocupă, de asemenea, un loc foarte important în viața mea. Aștept cu nerăbdare să le arăt fanilor cum mă inspiră să mă bucur de fiecare moment și să simt pasiunea italiană.”

Parteneriatul are un rol cheie în a susține ambiția companiei mamă a brandului Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool, Asahi Europe & International, de a avea în portofoliu 20% produse fără alcool până în 2030 și vine în întâmpinarea cererii în creștere a consumatorilor pentru băuturi fără alcool. Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool este realizat cu pasiune italiană, pentru a livra o bere proaspătă și răcoritoare, cu 0.0% conținut de alcool.

Asahi Europe & International se angajează să promoveze consumul responsabil de alcool și sprijină cererea crescută a consumatorilor pentru băuturi fără alcool. Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool îi invită pe consumatori să se simtă liberi să trăiască fiecare moment, în siguranță și cu stil, inspirându-i să consume mai puțin alcool, prin oferirea unor opțiuni care se potrivesc cu stilul lor de viață. Fie că se întâlnesc cu prietenii la un bar, explorează străzile însorite în vacanță sau își petrec timpul acasă urmărind distracția din Formula 1™, nu există limite în ceea ce privește momentul și locul în care se pot bucura de Peroni Nastro Azzurro 0.0% alcool.

Lansat în 2022, Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool este cea mai recentă categorie de inovație a Peroni Nastro Azzurro. Realizată cu ingrediente superioare italiene, printre care și mălaiul Nostrano dell‘Isola – crescut exclusiv pentru Peroni Nastro Azzurro în nordul Italiei – Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool oferă același gust înălțător italian, cu 0,0% alcool. Birra Peroni a implementat o nouă tehnologie în fabrica sa de la Roma pentru a permite Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool să atingă același profil de aromă a berii Peroni Nastro Azzurro, care este produsă cu stilul și flerul italian încă din 1963.

Această nouă tehnologie permite folosirea aceleiași rețete de referință Peroni Nastro Azzurro și doar după ce aroma caracteristică și profilul de gust Peroni Nastro Azzurro sunt atinse se îndepărtează alcoolul, pentru a livra gustul italian proaspăt și răcoritor. Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool este disponibilă în peste 30 de țări la nivel global și marchează un pas important către inițiativa Asahi Legacy 2030 de a avea 20% produse fără alcool în portofoliul Asahi Europe & International.

Asahi Europe & International este sucursala internațională a Asahi Group Holdings, o companie globală de băuturi și produse alimentare listată la Bursa de Valori din Tokyo, Japonia. Este rezultatul mai multor ani de achiziții care au permis Asahi Group Holdings, un producător tradițional japonez de bere, whiskey și o gamă largă de produse alimentare, să-și stabilească și să-și consolideze afacerea în Europa și la nivel global.

Bazându-se pe secole de istorie de fabricare a berii în Europa, afacerea gestionează 19 facilități de producție în 8 țări din Europa și este custodele unora dintre cele mai bune beri din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch și Kozel. În cadrul Grupului Asahi, misiunea Asahi Europe & International este, de asemenea, să dezvolte și să administreze toate piețele de export la nivel global, în afara Japoniei și a Oceaniei. Prezentă în 90 de piețe și având peste 10.000 de colegi pasionați, compania este bine poziționată pentru a-i inspira pe oamenii din întreaga lume să se bucure de produse de calitate.

  • Alte articole:

    tbi bank reinvestește întregul profit obținut în 2023, de 42,5 milioane euro

    tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, anunță că și-a capitalizat întregul profit net consolidat pentru 2023, în valoare de 42,5 milioane…

    Citeste articolul
    KFC Sinaia – un nou restaurant KFC deschis de către Sphera Franchise Group

    Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia. Această inaugurare, cea de-a patra din 2024,…

    Citeste articolul

    Articole marketing - publicitate - PR - stiri brandINFO.ro:

    One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

    One United Properties – contract de închiriere pentru 17 ani, cu valoare de 40 de milioane de euro plus TVA

    Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

    Tudor Communications își lansează propriul software pentru servicii de PR și Branding Personal.

    Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

    Swimathon București 2024: 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte

    A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig

    A patra generaţie BMW Seria 1 intră în producţie la uzina BMW Group din Leipzig